Ervaren woningontwikkelaar

Wijontwikkelen samen

De afgelopen jaren hebben wij veelal voor anderen projecten begeleid. Wij hebben dit met veel plezier gedaan en kijken terug op erg prettige samenwerkingen. Wij hebben echter besloten om per 1 januari 2017 onze projecten onder te brengen in een tweetal concepten.

  1. Wijontwikkelenzelf | deze sluit het meest aan op de oude CPO aanpak waarbij de volledige zeggenschap bij de eindgebruiker ligt. Door een andere projectopzet kunt u zich vooral bezig houden met de keuzes voor uw eigen woning.
  2. Wijontwikkelensamen | Wij ontwikkelen samen met u en met onze bouwpartners de woningen. Door het vroegtijdig inschakelen van deskundigen kunnen wij u volledig ontzorgen. U krijgt alle voordelen en niet de nadelen. Aan de voorkant heeft u prijszekerheid en is ook de achtervang geregeld.

Wij hebben afgelopen jaren naast alle positieve aspecten ook de nadelen gezien van het ontwikkelen middels CPO. Onze twee concepten zijn dan ook gebaseerd op dezelfde uitgangspunten maar wij hebben gekozen voor een duidelijk andere aanpak waardoor ontwikkelen weer leuk en leerzaam wordt.

Wij hebben ons de afgelopen jaren laten omringen door een groot aantal specialisten wij kiezen ervoor om u samen met deze professionals geheel te ontzorgen in het ontwikkeltraject.

Mark Smits & Stephan Maussen

slider4

De eindgebruikers centraal

Bij al onze projecten speelt de eindgebruiker een essentiële rol.

Ons werk gaat niet over stenen of gebouwen, maar over mensen die in de gebouwen wonen, werken of ontspannen. Voor deze mensen willen wij een bijdrage leveren om de woning en woonomgeving te creëren die zij graag wensen.

Onze aandacht gaat niet alleen naar het begeleiden van het proces, maar ook naar het ontwerp, het budget en alle andere aspecten die van belang zijn om een project tot een succes te maken.

In onze projecten staan de bewoners centraal. Zij moeten wonen, werken of ontspannen in de woningen die wij samen met ze ontwikkelen. Zij weten wat hierin belangrijk is, wij weten hoe we dit samen moeten realiseren. Op een slimme manier beantwoorden onze projecten zo aan de wensen en behoeften en passen ze ook binnen het gestelde budget.

Steeds meer zien wij ook terechte aandacht voor duurzaamheid en dan gaat het niet alleen om energiebesparing maar ook over duurzaam materiaalgebruik en een duurzaam (levensloopbestendig) ontworpen woning.

Onze filosofie

Samen staan we sterker.

Nooit eerder in de geschiedenis heeft u de kans gehad om zelf mee  te bepalen hoe uw toekomstige woning en woonomgeving eruit komt te zien. De plek waar u kunt wonen zoals u dat zelf graag wenst.

Hoe zorgen wij ervoor dat u die wens kunt realiseren? Hoe maak je op zo’n goed mogelijke manier gebruik van duurzame oplossingen en nieuwe technologieën? Wij helpen u graag deze vragen te beantwoorden. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we samen verder komen dan je oorspronkelijk had gedacht. Wij stellen de hoogste eisen aan onze adviseurs zodat zij u zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen.

Bel ons!

+31681863361

Postbus 1018

5602 BA Eindhoven

Ma-Za

8.00 uur – 23.00 uur

stuur ons een email

info@wijontwikkelensamen.nl

Call Now Button