haalbaarheid

Beoordelen haalbaarheid

Wij kijken samen met u naar de haalbaarheid van uw plannen. Op basis van uw woonwensen kunnen wij u aangeven of wensen wel of niet haalbaar zijn. Uitgangspunt is altijd het door u aangegeven budget.

administratie_cpo

Administratie

Wij houden de financiële administratie bij en maken vooraf een financiële planning zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Door het presenteren van heldere overzichten blijft u goed op de hoogte.

CPO_ontwerp

Helpen bij het ontwerpen

Door onze grote ervaring en bouwkundige achtergrond kunnen wij u helpen uw woning zo goed mogelijk naar wens te ontwerpen. Wij denken creatief met u mee om de woning zoveel mogelijk op maat te laten ontwerpen. Ook hebben wij veel ervaring met duurzaam bouwen.

CPO_contracten

Beoordelen en opstellen contracten

Wij zorgen ervoor dat op het juiste moment de juiste contracten worden getekend. Wij beoordelen contracten voor de aankoop van de grond en de bouw van de woning en alle andere benodigde overeenkomsten.

CPO_overleg

Overleg met externe partijen

Wij voeren met of namens u gesprekken met betrokken partijen. Waar nodig of gewenst onderhandelen wij vanuit uw belang. Wij maken duidelijke en concrete afspraken met de andere betrokken partijen.

Omgevingsvergunning

Aanvraag vergunning

Wij zorgen voor de vergunningsaanvraag van uw plannen. De benodigde stukken worden verzameld en bij de gemeente ingediend. Na de behandeltermijn wordt de vergunning verleend en wordt deze ter inzage gelegd. Er is daarna nog een wettelijk bezwaartermijn van zes weken.

constructeur-deskundigen

juiste deskundigen

Wij zorgen ervoor dat op het juiste moment de juiste deskundigen worden ingezet om de benodigde werkzaamheden te verzorgen. Wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk van deskundigen om eens heen verzameld.

Offerteaanvragen

Offerteaanvraag

Bij het bouwen van een woningen worden vaak diverse deskundigen (denk aan architect, constructeur, sondeerder etc.) ingeschakeld. Wij verzorgen voor u de offerteaanvragen en verzorgen de opdrachtbevestigingen.

cpo subsidies

Subsidies en financieringsmogelijkheden

Wij zijn bekend met beschikbare subsidie mogelijkheden. Ook hebben wij ervaring met diverse financieringsconstructies. Er zijn ook mogelijkheden om in de voorfinanciering (kosten die gemaakt worden voordat u over een hypotheek kunt beschikken) te voorzien.

Bestek en technische omschrijving

Samen met de betrokken professionals zorgen wij ervoor dat er een goed en duidelijk bestek of technische beschrijving wordt gemaakt. Het is belangrijk de juiste uitgangspunten en afspraken hierin vast te leggen.

cpo betrekken aannemer

betrekken aannemer

Of het nu gaat om een bouwteam, aanbesteding of offerteaanvraag. Wij weten hoe u het beste de aannemer bij uw bouwplannen kunt betrekken. Wij adviseren u en zorgen dat er goede afspraken worden gemaakt.

cpo-nazorg

Nazorg

Ook nadat de woning klaar is en u de sleutels heeft ontvangen zorgen wij dat eventuele opleverpunten worden afgewerkt. Ook bij zaken die u na oplevering nog tegenkomt kunnen wij u helpen problemen opgelost te krijgen.

Bel ons!

+31681863361

Postbus 75

6114 ZH Susteren

Ma-Vrij

8.00 uur – 23.00 uur

Stuur ons een email

info@wijontwikkelensamen.nl

Call Now Button