Projectomschrijving

Aan de Burgemeester Manderslaan te Zundert worden op dit moment 18 CPO woningen gerealiseerd. Wij hebben de vereniging de afgelopen jaren begeleid in het ontwikkeltraject. Op deze manier zijn er zowel voor starters als doorstromers woningen op maat ontwikkeld.

Leden hebben vroegtijdig een kavel gekozen en samen met de architect de woningen geheel naar wens ontworpen. Door de collectieve bijeenkomsten waarin leden gezamenlijk belangrijke keuzes konden maken is het project één geheel geworden met daarin toch een grote diversiteit aan woningen.

De vereniging heeft ons in het begintraject op basis van positieve ervaringen bij een project in Galder gevraagd de vereniging te begeleiden. Met name onze bouwkundige achtergrond en kennis van samen ontwikkelen waren belangrijke aspecten voor de groep om voor ons te kiezen. Wij hebben samen met de vereniging nog gebruik kunnen maken van de provinciale CPO subsidie. Aan de voorkant is met de gemeente over de grondprijs en voorwaarden voor levering gesproken. Hierbij zijn belangrijke afspraken gemaakt en heeft de vereniging een voordeel in de grondprijs kunnen realiseren. De gemeente kon op deze manier het gehele terrein in één keer aan de CPO vereniging verkopen.

Project Details

  • Client: Bouwen In Eigen Beheer BV
  • Locatie: Zundert, NL
  • Project Begin: 2015
  • Project End: 2017
  • Architect: Schoenmakers Architecten Buro
  • Aannemer: Bouwbedrijf Gelens

Project Management

Wij hebben de groep geholpen alsnog subsidie te krijgen en een korting op de grond te krijgen door het perceel in zijn geheel af te nemen. Samen met de ervaren CPO architect hebben wij de leden geholpen de woningen naar wens te ontwerpen en gezorgd voor heldere afspraken met de aannemer.

Download Brochure

Bel ons!

+3181863361

Postbus 1018

5602 BA Eindhoven

Ma-Vrij

8.00 uur – 23.00 uur

Stuur ons een email

info@wijontwikkelensamen.nl

Call Now Button