Project Description

In mei 2015 zijn een viertal initiatiefnemers gestart met het project en hebben zij uiteindelijk als vereniging 15 woningen ontwikkeld op het voormalig voetbalterrein van VVGilze.

Met een erg sterk en zelfstandig bestuur en zeer betrokken leden is het een erg mooi project geworden. Vanuit de gemeente werd een plan gevraagd die een bepaalde eenheid uit moest stralen. Het is de architect samen met de leden gelukt in dit collectief ontwerp toch alle individuele woonwensen te realiseren.

Er zijn enkele leden bij die graag nog meer aandacht voor duurzaamheid in het ontwerp wilden. Zij hebben er voor gekozen geen gas aansluiting te nemen maar voor een “all electric woning” met warmtepomp te kiezen.

Project Details

  • Client: Bouwen In Eigen Beheer BV
  • Location: Gilze
  • Project Begin: 2015
  • Project Einde: verwacht 2017
  • Architect: Vermeer Architecten

Project Management

Wij hebben de vereniging vanaf het initiatief geholpen de woningen te ontwikkelen. Mede dankzij een goed bestuur hebben wij de vereniging kunnen helpen de individuele woonwensen te realiseren. Er is bij dit project ook veel aandacht geweest voor levensloopbestendig bouwen. Naast onze bouwkundige kennis vroeg dit project ook juridische en fiscale ondersteuning.

Download Brochure

Bel ons!

+31681863361

Postbus 1018

5602 BA Eindhoven

Ma-Vrij

8.00 uur – 23.00 uur

Stuur ons een email

info@wijontwikkelensamen.nl

Call Now Button