Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bent u van plan een rijwoning, tweekapper, vrijstaande of levensloopbestendige woning te realiseren wij kunnen u helpen deze wens waar te maken. Wij starten ook regelmatig nieuwe projecten (zie projecten) heeft u interesse mee te doen? Neem dan gerust contact op.

Verbouw en renovatie

Verbouw en renovatie

De afgelopen jaren hebben wij steeds vaker de vraag gekregen of wij ook iets kunnen betekenen bij verbouw- of renovatieprojecten. Ook bij dit soort projecten kan onze aanpak van meerwaarde zijn. Wij kunnen u ook helpen met het betrekken van huurders bij dit soort projecten.

Herstructurering en herbestemming

Herstructurering en herbestemming

Wij hebben diverse herstructereringsprojecten gerealiseerd in de huur en koopsector. Door onze aanpak lag de huurderstevredenheid en het aandeel terugkeerders hoger dan gebruikelijk is bij dit soort projecten. Staat u ook voor een dergelijke opgave? Wij horen graag van u.

Bouw uw huis samen met ons!

Het bijzondere aan onze manier van werken is dat wij u als eindgebruiker centraal stellen en samen met u uw droomwoning voor kostprijs weten te realiseren.

Onze jarenlange ervaring met CPO projectontwikkeling heeft ons laten zien dat het gezamenlijk ontwikkelen naast voordelen soms ook onnodig zorgen met zich meebrengt. Dit heeft er toe geleidt dat wij een nieuwe manier van werken hebben opgezet waarbij wij voor u deze zorgen uit handen nemen. Met onze manier van werken kunt u in een kortere tijd en met minder zorgen uw woning bouwen.

Deze nieuwe manier van ontwikkelen doen wij alleen maar met betrouwbare partners. Indien gewenst kunnen wij u aan de voorkant prijszekerheid geven. Ook voor het risico van onverkochte woningen hebben wij een oplossing.

Mark Smits & Stephan Maussen

Oprichters van wijontwikkelensamen.nl

Haalbaarheid

Samen met u kijken wij naar de wensen en het budget en beoordelen wij voor u de haalbaarheid van uw plannen.

Planning en afspraken

In overleg maken wij een duidelijke planning en heldere afspraken. Wij zorgen ervoor dat u zich bezig kunt houden met de voor u belangrijke keuzes.

Overeenkomsten

Wij zorgen voor de benodigde contracten en overeenkomsten gedurende het ontwikkeltraject. Ook verzorgen wij voor u de financiële administratie rondom het ontwikkeltraject.

Ontwerpen

Wij helpen u bij het ontwerptraject. Stellen kritische vragen om het plan nog beter bij uw wensen aan te laten sluiten.

Onze ervaring

Hieronder enkele van onze projecten die wij eerder in opdracht van Bouwen In Eigen Beheer hebben begeleid.

CPO Meerdel
Area-M (Wonen Zuid)
CPO Noordeloos “School met de Bijbel”
CPO Klaproos | Eindhoven
CPO d’n Hof | Overloon
De kersenbouwers | Mierlo
Huisje, Boompje, Beestje | Prinsenbeek
CPO BM Zundert
NRE2 | Eindhoven
CPO Peelven | Deurne
CPO Samuel Esmeijerstaat | Vlaardingen
CPO Appelhoek | West Maas en Waal (Alphen)
CPO ons Doel | Gilze en Rijen
CPO Spoordonk 2.0 | Oirschot
CPO Galder

Bekijk hier meer projecten

Wij hebben de afgelopen jaren een groot aantal projecten gerealiseerd.

Geen zin in hele lange CPO ontwikkeltrajecten? Wel de voordelen en niet de nadelen? Dan kunnen wij u wellicht helpen!

Onze diensten

Wij helpen u graag bij het bouwen van uw woning(en) en maken aan de voorkant afspraken over prijs en planning. Door te kiezen voor onze manier van werken heeft u aan de voorkant prijszekerheid en een duidelijk beeld van uw mogelijkheden.

We bouwen jouw droomwoning!

Maak gebruik van de voordelen die wij u bieden

Wij raden u aan zich goed te laten informeren over de mogelijkheden van collectief bouwen (ook wel Collectief Particulier Opdrachtgeverschap genoemd). Onze manier van werken biedt voordelen ten opzichte van de standaard CPO projecten. Hieronder enkele voordelen die wij kunnen bieden.

prijszekerheid

Prijszekerheid

Wij merken dat steeds meer deelnemers aan onze projecten graag aan de voorkant prijszekerheid hebben. Door goede afspraken te maken kunnen wij u deze zekerheid aan de voorkant bieden zodat u zeker weet dat u de woning die u wenst ook kunt betalen.

beperkenrisico

Risicobeperking

Door onze ruime ervaring kennen wij de valkuilen in het ontwikkelproces. Hierdoor kunnen wij voorkomen dat u onverwacht voor verrassingen komt te staan. Door duidelijke voorwaarden en afspraken te maken met de samenwerkingspartners voorkomt u problemen achteraf.

3250

Ontwikkelen zonder zorgen

Daar waar u bij het ontwikkelen van woningen ook regelmatig tegen onverwachte zaken aan kunt lopen, zorgen wij ervoor dat u zich kunt blijven focussen op de keuzes voor uw woningen. Wij ontzorgen u gedurende het gehele ontwikkeltraject.

Partijen waar wij mee samen ontwikkelen

  • KilimanjaroWonen
  • Area-M
  • Image

Bel ons!

+31681863361

Den Hoek 31

5741 WX Beek en Donk

Ma-Vrij

8.00 uur – 22.00 uur

Stuur ons een email

info@wijontwikkelensamen.nl

Call Now Button